Vrouwen Power Cirkel

Een laagdrempelige maandelijkse online interactie tussen vrouwen over persoonlijke groei & empowerment. Van mei t/m september 2023 zijn de bijeenkomsten in de natuur, met diverse thema’s!

Momenteel ‘on hold’ in verband met mijn focus op overige activiteiten!

Voel je je geroepen om samen met mij de Vrouwen Power Cirkel verder uit te breiden, stuur me dan een mailtje: praktijkhappyworld@gmail.com, t.a.v. Monique. Leuk!

***********


WELKOM LIEVE VROUW OP DE VROUWEN POWER CIRKEL PAGINA!

Natuurlijk hoop ik ook jouw hart te kunnen raken en enthousiasmeren om mee te doen 💓


WAT IS DE FYSIEKE VROUWEN POWER CIRKEL (VPC)

Vanaf mei ga ik elke maand t/m september 2023, laagdrempelige Thema-wandelingen organiseren voor de VPC. Lekker naar buiten met een groepje gelijkgestemde vrouwen!
Wandelen en bewegen heeft een positieve invloed op lichaam en geest en stimuleert onze gelukshormonen. Je komt daarnaast meer in de ervaring en in contact met jouw kern. Ga je mee?

Op de locatie gaan we eerst een plekje zoeken in het bos of ergens op de zandvlakte, waar we het thema gaan ‘bespreken’ met elkaar. Dan lopen we in stilte een prachtige route en eindigen op een gezellig terras, waar we afsluiten met een bakje koffie/thee.

THEMA-WANDELINGEN

1. Behoeftes – Wat heb jij nodig? (zaterdag 27 mei)

2. Emotionele erfenis – Hoe herken je die? (zaterdag 24 juni)

3. Vergeven (zaterdag 22 juli)

4. Boost je leven (zaterdag 19 augustus)

5. Verrijk je innerlijk (zaterdag 16 september)

Locaties: Op 2 prachtige natuurplekken in Breda en Dorst (NB).
Nr 1 – 3 – 5 in het Mastbos. Startadres: Burgemeester Kerstenslaan 20, 4837 BM Breda.
Nr 2 – 4 bij BEUM in Dorst. Startadres: Wethouder van Dijklaan 19, 4849 PG Dorst.
Op beide locaties is parkeren gratis.
Kosten: € 10,- p.p. en inclusief één bakje koffie/thee. Kontant ter plekke te betalen.
Tijd: Van 10.00 tot 12.00 uur.
Aanmelden: Ja, met de paarse knop onderaan deze pagina, of door mij te mailen: vrouwenpowercirkel@gmail.com. Je ontvangt van mij dan een bevestiging van aanmelding.
Er is geen voorbereiding nodig. Laat je verrassen en go with the flow van dat moment!


WAT IS DE ONLINE VROUWEN POWER CIRKEL (VPC)

De VPC is een laagdrempelige maandelijkse online interactie tussen vrouwen (wereldwijd). De spreektaal is Nederlands. De interacties, door mij omschreven als online bijeenkomsten, staan allen in het teken van bewustwording in persoonlijke groei & empowerment!

In een online bijeenkomst wordt een thema behandeld, of ik geef een online lezing. Alles wordt vooraf op deze pagina bekend gemaakt. (Zie bij kopje “Wat” hieronder). Het interactieve deel bestaat uit het vertellen van jouw verhalen als je dit wilt, en luisteren naar of reageren op de andere aanwezigen.

De online themabijeenkomsten zijn geen trainingen. Het is een interactie tussen de gespreksleider (ik) en de aanwezigen, onder elkaar. Wel zal ik in elke themabijeenkomst wat theorie vertellen over desbetreffend thema en af en toe gebruik maken van een visualisatie voor verdieping! We beginnen elke themabijeenkomst met een korte afstemming/meditatie.

Voorafgaande een online bijeenkomst (thema en of lezing), ontvang je van mij een mail met een link om deel te kunnen nemen en een drietal vragen. Deze vragen kunnen jou inspireren en motiveren om het onderwerp nog meer te verdiepen. Jouw antwoorden mag je in de online bijeenkomst delen, maar hoeft niet. Ongeacht jouw input, is elke online bijeenkomst leerzaam !

KERNWAARDEN VAN DE ONLINE BIJEENKOMSTEN

Met een open mind de online bijeenkomsten ingaan – liefdevolle aanwezigheid – luisteren naar de ander – niet oordelen – respect voor elkaar – feedback geven en ontvangen – van elkaar leren – ruimte geven en ruimte nemen.

DOELSTELLING

Mijn doelstelling is het inspireren en motiveren van vrouwen over bewustwording in de persoonlijke groei & empowerment. Deze doelstelling is ontstaan vanuit mijn behoefte vrouwen (wereldwijd & online) met elkaar te verbinden en van elkaar te leren.

Korte uitleg van initiatiefnemer Vrouwen Power Cirkel Monique (Mo)

WANNEER

De online themabijeenkomsten op elke 1e zaterdag van een maand van 10.00 tot 12.00 uur. Hoe mooi om je weekend zo te mogen beginnen 🙂
De 1e keer is zaterdag 7 januari 2023, dan 4 februari, 4 maart, 1 april, 6 mei en 3 juni.
De online lezingen op elke laatste donderdag van een maand van 18.30 tot 20.30 uur: op 26-1-23 en 23-2-23.
Zie hieronder voor de uiteenzetting van de themabijeenkomsten en lezingen.

Je kunt je tot 2 weken voor aanvang van een themabijeenkomst en lezing of voor een uitje opgeven! Mail: vrouwenpowercirkel@gmail.com of met paarse knop onderaan.

VOOR WIE

Alle Nederlandstalige vrouwen vanaf 21 jaar en die in staat zijn tot zelfreflectie.

PRIJZEN PER MAAND / ONLINE BIJEENKOMST EN WANNEER JIJ DIT WENST (BTW-VRIJ)

Prijs per online thema: € 5,- p.p. (t/m/ juni)
Prijs per online lezing: € 9,- p.p.
Prijs uitjes: wordt per uitje bekend gemaakt

DOOR WIE

Mijn naam is Monique, maar noem mij gerust Mo, mijn roepnaam. Ik ben initiatiefnemer van de VPC en eigenaar van deze website. Ik verbind graag mensen, leef bewust, heb een vrije geest en pas in geen enkel hokje.
Mijn achtergrond is vnl. in de psychosociale hulpverlening en Reiki. Lees hier een aantal referenties van mensen die bij mij een activiteit hebben gevolgd in Nederland en Zuid-Afrika: https://www.moniquevandelaar.nl/feedback-training/
Ben hooggevoelig, een mensenmens en onthecht (van materie, patronen/verslavingen en status); een jarenlange reis en voelt zo lekker. Natuurlijk blijf ik verder leren…
Mijn trots zijn mijn kinderen en 1e boek wat in 2019 op de markt kwam; Alles begint met DE EMOTIONELE ERFENIS van onze (voor)ouders: meer info https://www.moniquevandelaar.nl/mijn-boek/

Een uitgebreide pagina over mijn achtergrond en leven vind je hier: https://www.moniquevandelaar.nl/wie-ben-ik/

Monique (Mo) Angèle van de Laar initiatiefnemer VPC

WAT

Themabijeenkomsten

We gaan online praten over verschillende thema’s. Allen te maken met bewustwording & empowerment. Elke maand heeft een ander thema en deze worden hier vermeld. Je kunt zelf kiezen welke themabijeenkomsten je wilt gaan bijwonen. Wanneer je echt wilt gaan voor meer innerlijke groei, raad ik je aan om ze alle 6 te volgen! Minimaal en maximaal 10 vrouwen.

 • Hedendaagse uitdagingen & toekomstige doelen; op 7-1-23
 • Emotionele erfenis: het belang van het ontdekken en helen van de onverwerkte wonden van je (voor)ouders; op 4-2-23
 • (H)erken het innerlijk kind in jezelf en ontdek jouw beperkte overtuiging; op 4-3-23
 • Vervolg innerlijk kind heling; op 1-4-23
 • Welke deelpersonen halen jou onderuit en welke motiveren jou; op 6-5-23
 • Hoe kun je jouw deelpersonen laten samenwerken; op 3-6-23

  Lees hier meer over Inhoud themabijeenkomsten

  Extra
 • Opvoeden van je kinderen – word een bewuste ouder; op 9-2-23
 • Reikimasters – gezamenlijk licht sturen naar de wereld/aarde; op 1-1-23 (gratis)

  Lees hier meer over de Extra themabijeenkomsten

(Interactieve) lezingen

Mijn online lezingen zijn vnl. gestoeld op eigen ervaringen op het gebied van de emotionele erfenis en bewustwording. Onder mijn benaming van transgenerationele overdracht (van generatie op generatie), namelijk ‘de emotionele erfenis’, ben ik expert op dit gebied en dit onderwerp meer bekendheid gaan geven! Zelf ben ik kind van 2 getraumatiseerde ouders en grootouders en heb mij inmiddels (zoveel mogelijk) vrijgeworsteld van alle overdrachten (trauma s van voor-ouders) en deze geheeld. Deze heling werkt ook weer door bij mijn kinderen, maar ook nog bij mijn overleden en overige levende familieleden!
Hier gaan mijn online lezingen over. Mijn ervaringen wil ik graag met jou delen! En ik wil graag jouw ervaringen horen wanneer jij deze wenst te delen.

Wil je al wat meer weten over de emotionele erfenis? Lees hier 1 van mijn artikelen: https://www.inspirerendleven.nl/de-emotionele-erfenis-hoe-kun-je-onverklaarbare-pijnen-en-patronen-verklaren/

 • Lezing Emotionele erfenis (transgenerationele overdracht):
  Hoe onverwerkte trauma’s van onze (voor)ouders kunnen doorwerken in ons eigen leven. Met een helende oefening die direct verlichting geeft;
  op 26-1-23 en 23-2-23.
  Aantal deelnemers: minimaal 10 vrouwen.
  Meer info lezing

  Ook wil ik graag gastsprekers gaan uitnodigen in de toekomst! Zij kunnen uit het binnen/buitenland komen en ik streef naar interculturele online lezingen van krachtige vrouwen die hun verhaal willen delen over doorzetten en obstakels overwinnen!
Bron onbekend, maar dit gedicht staat voor mij voor BEWUSTWORDING!

Uitjes

Lijkt het jou ook leuk om andere vrouwen en mij te ontmoeten? Vanaf januari 2023 ga ik uitjes organiseren.

 • Maria Labyrint lopen in Wernhout;

  Een labyrint kan je op verschillende manieren lopen. Bijvoorbeeld met een vraag, een intentie, in stilte als loopmeditatie, om te gedenken of te eren, alleen of met een groep, als ritueel of om jezelf ‘uit de knoop te lopen’.


Lees hier meer over dit uitje: Uitje labyrint

HOE WERKT VPC – MEER PRAKTISCHE INFORMATIE

Heel simpel!

Je hoeft mij alleen maar een e-mail te sturen: vrouwenpowercirkel@gmail.com met:

– jouw mobiele telefoonnummer (voor de Tikkie), tenzij je via bankoverschrijving wilt betalen
– de themabijeenkomst(en) en of lezing en of uitje waaraan je wilt deelnemen

Hiermee geef je mij toestemming om jou voordat de online bijeenkomst start, een link per e-mail te sturen. Wanneer je een uitje hebt uitgekozen, ontvang je van mij vooraf meer informatie per mail. Zodra de Tikkie of jouw betaling is overgemaakt, is deelname definitief. Je hebt het dus zelf helemaal in de hand!
Je kunt je tot 2 weken voor aanvang van een themabijeenkomst en lezing of voor een uitje opgeven!
Lees hier meer Praktische informatie

DOE JE MEE EN WIL JE ZEKER ZIJN VAN JOUW PLEKJE?

Heb jij ook zin om met andere vrouwen over verschillende onderwerpen online te praten? Net alsof je in de huiskamer zit bij elkaar 🙂
Waar je ook woont, welke plaats of welk land, je bent van harte welkom op deze inspirerende en hartverwarmende online bijeenkomsten.

Je kunt nu alvast aangeven voor welke online bijeenkomsten of uitje jij interesse hebt, door mij een mailtje te sturen: vrouwenpowercirkel@gmail.com, of via de paarse informatie-aanmelden knop onderaan deze pagina! Ook voor jouw vragen kun je hier terecht.

En…je hebt dan meer kans dat je er bij bent op de door jou opgegeven online bijeenkomsten of uitje! Want Vol = Vol!
Nogmaals…je zit dan nog nergens aan vast. Pas wanneer je hebt betaald per Tikkie (of bankoverschrijving) 3 weken voor een online bijeenkomst / 2 weken voor een uitje die jij hebt uitgekozen, is jouw reservering definitief! Nadat het geld is overgemaakt, kan ik het geld niet restitueren!

Laat je raken; inspireren en motiveren en misschien ook wel ontroeren..daar ga ik voor!
Deel deze pagina gerust. Graag zelfs 🙂
Liefs Mo

DRIE KRACHTIGE (OVERLEDEN) VROUWEN DIE MIJ INSPIREREN

Mam & ik. Wat heeft mam veel narigheid meegemaakt in haar leven. Zelden heb ik n vrouw met zo veel verdriet, maar met nog meer kracht ontmoet. Wijze vrouw en voor altijd mijn moeder xxxx
Mijn dierbare vriendin Harriët van den Broek van TomTom your life. Krachtig & berustend in haar lot tijdens haar leven op aarde. Ik weet zeker dat zij het fantástisch zou hebben gevonden om mee te doen! Ze kijkt mee…
Mijn oma (moeder v moeder). Gevangengenomen met haar 2 dochters (mijn moeder & zusje) meteen na bevrijding mei 1945 en alleen omdat ze een Duitse achternaam had. Zij heeft 2 kampen overleefd. Oma bleef in haar kracht tijdens het dagelijkse gevaar v seksuele uitspattingen en de honger. Ik was 12 toen oma overleed, maar sinds mijn boek voel ik haar aanwezigheid en inspiratie!

WAAROM VROUWEN POWER CIRKEL

 • Verbinding
 • Bewustwording
 • Innerlijke groei
 • Ideeën
 • Van elkaar leren
 • Krachtig door eenvoud
 • Laagdrempelig
 • Online & wereldwijd