Het Luister-Gesprek

HET LUISTER – GESPREK Echt luisteren naar jou, zonder mijn mening te geven of te oordelen en geheel GRATIS Dát is wat ik jou graag wil geven en laten meemaken. Ontstaan vanuit mijn behoefte om jou te mogen ondersteunen in deze transformerende tijd voor spirituele groei…

HET LUISTER – GESPREK

Echt luisteren naar jou, zonder mijn mening te geven of te oordelen en geheel GRATIS

Dát is wat ik jou graag wil geven en laten meemaken. Ontstaan vanuit mijn behoefte om jou te mogen ondersteunen in deze transformerende tijd voor spirituele groei !

Soms is praten via de telefoon gewoon makkelijker.

Jij en ik spreken een tijd af waarop ik jou kan bellen en dan krijg je de gelegenheid mij jouw verhaal te vertellen. Wat jij kwijt wilt; niets is gek, raar of lastig. Een half uur krijg jij de tijd te ontladen en een luisterend oor te ontvangen. En natuurlijk is jouw verhaal bij mij veilig ! Alles wat wordt gezegd blijft tussen ons.

Na een half uur bedank ik jou voor je vertrouwen en beëindigen we Het Luister-Gesprek. Naderhand stuur ik je 3 vragen per mail. Deze beantwoord je voor jezelf.
Met deze vragen kun jij tot de kern komen van jouw verhaal en is het mogelijk stapjes te gaan zetten wanneer jij dat wenst. Het hoeft natuurlijk niet – het is geheel aan jou – ik reik alleen maar aan !

Lijkt jou dit fijn ?

Het enige wat je hoeft te doen is mij een email sturen; praktijkhappyworld@gmail.com
en je ontvangt een tijd voor op een avond. Ook noteer je jouw telefoonnummer waarop je te bereiken bent voor Het Luister – Gesprek.

Probeer het…ik ben er voor jou