* Training Word je eigen Master

Jouw weg naar innerlijk meesterschap – WIE BEN IK – WAT WIL IK – WAT KAN IK? Kom in je (innerlijke) kracht met deze ervaringsgerichte, laagdrempelige training. Schrijf je nu alvast in om zeker te zijn van een plekje!

(Her)Ontdek jouw innerlijk masterschap;
WIE BEN IK – WAT WIL IK – WAT KAN IK?

Voor wie

Wanneer je jouw hoogste doelen wenst te bereiken, is het belangrijk dat je eerst jezelf goed leert kennen! En om goed leiding te kunnen geven aan anderen, is het belangrijk dat je eerst leiding kunt geven aan jezelf. Misschien zit je in de ziektewet of ontvang je een uitkering en wens je de regie terug over jouw leven. Of wil je een bewuste ouder worden door jezelf te bevrijden van al jouw (kind-)pijnen, alvorens je aan kinderen begint. Of je loopt al een tijdje rond met (onverklaarbare) pijnen…

Deze training is daarom geschikt voor iedereen, jong en oud, die het beste uit zichzelf wilt halen! Voor zowel de werkende of niet werkende individu, als ook voor de zzp’ers, hulpverleners en leiders, die zich in hun privéleven en of op de werkvloer willen versterken van binnen naar buiten.
Wel heb je een flinke dosis motivatie nodig om aan jezelf te willen werken!

Mijn ervaring heeft geleerd dat een groep altijd uit de juiste deelnemers bestaat. Dat is elke keer weer zo mooi aan het laten ontstaan van een groep!

Inhoud

Met je groepsgenoten ga je gezamenlijk maar ook individueel een diepgaand en intensief traject in. Je leert werken met jouw onderbewuste door geleide meditaties, visualisaties en tekeningen.
In al mijn trainingen/trajecten maak ik in de basis gebruik van 4 succesvol gebleken methodieken, t.w.

Deelpersonen – Innerlijk Kind – TekeninganalyseEmotionele erfenis

Daarnaast ga je aan de slag met jouw eigen antwoorden, die jouw tools worden om voor de rest van je je leven gebruikt te kunnen worden!
Je kunt nog meer inhoudelijke informatie lezen over de gebruikte methodieken, bij
1 op 1 Word je eigen Master: KLIK HIER.

Uniek

Deze training onderscheidt zich van andere trainingen door de diepgang en dat je jezelf (telkens weer) leert te helpen voor de rest van je leven. Je gaat aan de slag met jouw beperkte overtuigingen. Ook werk je veel met de kracht van het onderbewuste; daar waar alle antwoorden op en oorzaken van mogelijke problemen zich bevinden en jouw grootste potentieel! Daarnaast ben ik expert en ervaringsdeskundige op het gebied van emotionele erfenis!

“Bewust-worden en bewust-blijven van jezelf is mijns inziens
de sleutel tot geluk”

Daarnaast streef ik bij al mijn trainingen naar:

  • een warme ambiance met gelijkgestemden
  • een creatieve en uitdagende werkwijze
  • kleine groepjes zodat een ieder voldoende aandacht krijgt (min. 4 en max. 8 personen)

Duur & Start

6  Maandagen van 9.00 – 17.00 uur. Om de ongeveer 4 weken vindt een trainingsdag plaats. M.u.v. een vakantieperiode. Startdatum is maandag 16 september 2024. Je kunt je nu alvast vrijblijvend en gratis inschrijven. Dit kan tot 1 augustus 2024. Bij voldoende aanmeldingen worden de uitnodigingen voor de intakegesprekken verstuurd. Dit zit in de prijs inbegrepen.

Thuisstudie

Na elke trainingsdag krijg je thuisopdrachten mee waarvoor je genoeg tijd krijgt om aan te werken!
Dit zijn ervaringsgerichte opdrachten en hier ben je ongeveer 3 tot 4 uur p/m mee bezig. Zo stap je meer in de ervaring en verwerking en naarmate de training vordert in de realisatie!

Locatie

Deze wordt t.z.t. bekend gemaakt, maar zal in een fijne ruimte zijn in de natuur en in de omgeving van Breda.

Lees hier feedback van mensen die bij mij een training hebben gevolgd: https://www.moniquevandelaar.nl/feedback-training/

Prijs en datums: Zie pagina https://www.moniquevandelaar.nl/tarieven-en-datums/
Informatie/aanmelden: praktijkhappyworld@gmail.com of via de paarse knop

Terugkomdag

Ongeveer 3 maanden na de training vindt er een terugkomdag plaats op locatie. Deze is niet verplicht! We gaan dan o.a. kijken wat er terecht is gekomen van jouw plannen en doelen. Het wordt als fijn en positief ervaren om dit te kunnen delen met je groepsgenoten. Voorafgaand ontvang je een uitnodiging waarin je ook kenbaar kunt maken welke onderwerpen voor jou belangrijk zijn om te bespreken. Deze terugkomdag kost extra.

Deze training kan ook in het Engels worden gegeven! Vraag mij gerust om meer informatie.

  • De training “Word je eigen Master” kan ook 1 op 1 gevolgd worden. Mocht je het fijner vinden om alle aandacht voor jezelf te krijgen en liever niet aan een groep willen deelnemen, dan is dit een mogelijkheid voor jou. Dezelfde thema’s als in de training komen aan bod en er vinden 6 sessies plaats van elk 2,5 uur. Tussen de sessies zitten ongeveer 4 weken.
    De sessies vinden bij mij thuis plaats in Terheijden of elders in een fijne praktijkruimte.
    Ook kan deze training online gevolgd worden. Zie alle opties in het Menu rechtsboven.