Praktische informatie VPC

– Op de betreffende datum log je in met de link die je van mij hebt ontvangen. Het makkelijkste is om je computer/laptop te gebruiken, omdat het scherm dan groter is, maar je smartphone kan ook. Ik werk met Zoom wat heel makkelijk is en…

– Op de betreffende datum log je in met de link die je van mij hebt ontvangen. Het makkelijkste is om je computer/laptop te gebruiken, omdat het scherm dan groter is, maar je smartphone kan ook. Ik werk met Zoom wat heel makkelijk is en gratis voor jou. Je hoeft geen account aan te maken met persoonlijke gegevens!

Voorafgaand:

1. Ga naar de download pagina van Zoom: https://zoom.us/download
2. Download Zoom Client for Meetings (dat is de bovenste in een rij van mogelijke downloads)
3. Installeer het op je computer/laptop. Gedaan binnen een halve minuut!

Wanneer je voor je Smartphone kiest; Ga naar Google Play Store / App Store en download gratis de zoom-app. Klaar binnen 10 seconden! 

– We praten met niet meer dan 10 vrouwen per meeting (geldt alleen voor de themabijeenkomsten). Zo hou ik het klein en intiem wat ik belangrijk vind. Voor mij is kwaliteit belangrijker dan kwantiteit!
Je kunt je tot 2 weken voor aanvang van een themabijeenkomst en lezing of voor een uitje opgeven! Mail: vrouwenpowercirkel@gmail.com

– Wel kan ik jouw e-mailadres nog gebruiken om meer informatie te sturen, bijvoorbeeld wanneer jij een uitje hebt geboekt. Verder ontvang je geen mailtjes van mij, tenzij jij mij een vraag stuurt!