Meer info lezing

Jouw emotionele erfenis bepaalt grotendeels hoe jouw huidige leven kan verlopen. Het kan zijn dat je in je hedendaagse leven, nog rondloopt met beperkte overtuigingen en onverwerkte traumaś/pijnen die niet van jou zijn, maar van je ouders of voorouders. Deze krijg je mee bij de…

Jouw emotionele erfenis bepaalt grotendeels hoe jouw huidige leven kan verlopen. Het kan zijn dat je in je hedendaagse leven, nog rondloopt met beperkte overtuigingen en onverwerkte traumaś/pijnen die niet van jou zijn, maar van je ouders of voorouders. Deze krijg je mee bij de conceptie en is jouw emotionele erfenis.

Wanneer je deze leert te transformeren, kom je in contact met wie jij werkelijk bent, jouw eigen identiteit, zonder de emotionele ballast en beperkte denk- en gedragspatronen van jezelf, anderen en jouw verleden.

Wanneer je de last van je verleden nog met je meedraagt zal je niet gelukkig zijn.

Hier ga ik over vertellen en over de emotionele lasten waar ik mijn leven mee begon als hooggevoelig kind.
In mijn lezingen stel ik mij kwetsbaar op en vertel o.a. over mijn (groot)ouders verleden. Hoe in eerste instantie onschuldige stappen hebben geleid tot het gevangennemen van totaal 6 personen uit beider families en hoe zij ternauwernood verschillende kampen hebben overleefd! Alles werd bijna 40 jaar doodgezwegen, maar voor mij waren de geheimen voelbaar.
Daarnaast vertel ik over de (soms desastreuze) gevolgen hiervan in mijn eigen leven. Zo heb ik als 15-jarige een relatie gehad met een loverboy en trok ik andere verkeerde relaties aan…Ook heb ik een paar keer helemaal opnieuw moeten beginnen; van niets naar iets.
Alles was nodig om te komen waar ik nu ben. Voor alles ben ik dankbaar, ook voor mijn familie.

Er is ook ruimte voor verhalen van anderen. Wil je jouw verhaal delen, dan kun je dit aangeven bij je aanmelding. Sowieso krijgt iedereen die zich aanmeld 3 vragen voorafgaande de lezing toegestuurd per mail, om zo het onderwerp alvast wat te verdiepen. Je hoeft de vragen niet te beantwoorden, dat is geheel aan jou!

Mijn lezing kan jou aanzetten tot (meer) zelfonderzoek. Niets is fijner dan te leven naar jouw eigen maatstaven, jouw eigen waarden en normen, en vooral te luisteren naar jouw hart. Dit kan door bewustwording van jouw eigen (kind-)pijnen en die uit de emotionele erfenis, en deze te verwerken!

Wanneer: Donderdag 26 januari of donderdag 23 februari 2023 van 18.30 tot 20.30u
Aanmelden: 26 januari; voor 12 januari en 23 februari; voor 9 februari!
Dit kan per mail: vrouwenpowercirkel@gmail.com
Prijs: € 9 p.p. (per Tikkie of via bankoverschrijving)
Aantal: Minimaal 10 vrouwen