Inhoud themabijeenkomsten

1. Hedendaagse uitdagingen & toekomstige doelen; op 7-1-23 We gaan het eerst hebben over uitdagingen waar jij in het nu tegenaan loopt. Deze uitdagingen delen we, voor wie wilt delen. En dat kan van alles zijn, niets is gek! We gaan al een paar jaar…

1. Hedendaagse uitdagingen & toekomstige doelen; op 7-1-23

We gaan het eerst hebben over uitdagingen waar jij in het nu tegenaan loopt. Deze uitdagingen delen we, voor wie wilt delen. En dat kan van alles zijn, niets is gek!
We gaan al een paar jaar van de ene crisis in de andere en m.i. heeft dit alles een kosmische reden! Het biedt ons de kans tot (innerlijke) groei en transformatie.
Daarna gaan we aan de hand van een visualisatie (meer) tot bewustzijn komen van onze toekomstige doelen en of levensmissie. Heel mooi om dit te delen en elkaar positief te kunnen raken, motiveren en inspireren.
Aanmelden voor 24 december 2022!

2. Emotionele erfenis: het belang van het ontdekken en helen van de onverwerkte wonden van je (voor)ouders; op 4-2-23

In deze themabijeenkomst ga ik eerst meer uitleg geven over de emotionele erfenis en hoe dit ons volwassen leven beïnvloed. Het is geen lezing, maar een korte uitleg. Ik ga een paar voorbeelden geven van het traumatische verleden van mijn (voor)ouders en hoe dit zich heeft voortgezet in mijn eigen leven, totdat ik de onverwerkte traumaś en pijnen ging helen…
Wat is jouw emotionele erfenis en hoe wens je dit te gaan helen is mijn hamvraag aan jullie!
Aanmelden voor 21 januari 2023!

3. (H)erken het innerlijk kind in jezelf en ontdek jouw beperkte overtuiging; op 4-3-23

Middels een visualisatie kun je jouw onderbewuste raadplegen over jouw beperkte overtuiging en wie of wat zou kunnen helpen deze te helen. Met vooraf meer uitleg over beperkte overtuigingen en innerlijk kind. In ons allemaal, niemand uitgezonderd, zit ook een gekwetst innerlijk kind. Het is van groot belang de pijnen van dit gekwetst innerlijk kind & haar/zijn beperkte overtuiging te (h)erkennen en te helen, voordat dit ons hele leven gaat overnemen….wat vaak (onbewust) het geval is.
Er is uiteraard ook in deze bijeenkomst ruimte voor een ieder om te kunnen delen.
Aanmelden voor 18 februari 2023!

4. Vervolg innerlijk kind heling; op 1-4-23

Voor deze themabijeenkomst is het belangrijk dat je de vorige hebt bijgewoond op 4-3. Aan de hand van jouw antwoorden, gaan we kijken hoe je verder jouw heling in gang kunt zetten.
Aanmelden voor 18 maart 2023!

5. Welke deelpersonen halen jou onderuit en welke motiveren jou; op 6-5-23

Wat zijn deelpersonen? Hier gaan we het over hebben. Het (h)erkennen van jouw belangrijkste sterke/zwakke deelpersonen is een onmisbaar onderdeel van je innerlijke groei. Ik ga weer een visualisatie doen waarbij je jouw deelpersonen onder ogen krijgt en ermee aan de slag kunt gaan. Je krijgt hierna wat vragen die je kunt beantwoorden. Een boeiend onderwerp!
Aanmelden voor 22 april 2023!

6. Hoe kun je jouw deelpersonen laten samenwerken; op 3-6-23

Pas wanneer je jouw deelpersonen laat samenwerken, zul je balans gaan ervaren in jezelf. Vaak erkennen we alleen onze positieve deelpersonen en proberen we de negatieve weg te drukken. Alleen creëer je dan een geamputeerde persoonlijkheid; waardoor (innerlijke) conflicten ontstaan. Jij en ik bestaan uit positieve en negatieve deelpersonen en dat is helemaal okee! Sterker nog, je hebt beiden nodig!
Voor deze themabijeenkomst is het belangrijk dat je de vorige hebt bijgewoond op 6-5, tenzij je je al bewust bent van jouw positieve en negatieve deelpersonen.
Aanmelden voor 20 mei 2023!

Wat heb je nodig bij alle themabijeenkomsten

  • Pen en papier
  • Jouw antwoorden op mijn 3 vragen die ik jou vooraf per mail heb toegestuurd
  • Een rustige ruimte waar je de online bijeenkomsten kunt volgen. Dus geen luide muziek of andere personen. Dit is echt jóuw moment!


Aanmelden: Per mail: vrouwenpowercirkel@gmail.com
Prijs: € 5 p.p. (per Tikkie of via bankoverschrijving)
Aantal: Minimaal en maximaal 10 vrouwen