Mijn blogs womagazine.nl

Van mei tot en met december 2021 ben ik met veel plezier en toewijding (gast)blogger van Womagazine.nl geweest. Een online magazine met een sterke focus op Health & Lifestyle en onderwerpen als: Mind – Educatie – Beauty & Lifestyle – Food & Drinks – Boeken.Helaas…

Van mei tot en met december 2021 ben ik met veel plezier en toewijding (gast)blogger van Womagazine.nl geweest. Een online magazine met een sterke focus op Health & Lifestyle en onderwerpen als:
Mind – Educatie – Beauty & Lifestyle – Food & Drinks – Boeken.
Helaas heb ik dit vanaf 2022 moeten stopzetten ivm overige activiteiten. Wel schrijf ik nog blogs, want dat is mijn grote passie. Zie hiervoor bij ‘Mijn Blogs’!

Maar het blijft natuurlijk ook leuk om onderstaande blogs te lezen 🙂 en je te laten inspireren ❤️

Alle foto’s komen uit eigen bestand.

Je kunt al mijn blogs bekijken via onderstaande links:


Kun jij jezelf zijn?
17 december 2021
Wanneer je jezelf bent, weet je wie je bent, wat je wilt en niet wilt en wat je kunt.
Waarom vinden we het soms zo moeilijk om onszelf te zijn? In dit artikel kom je erachter en lees je redenen wanneer je dit wel bent; jezelf!

Lees meer…

Hoe kan het ook anders
19 november 2021
Inclusief audio-opname oefening !
Laat je leven niet aan je voorbij gaan! Hou vol – aan alles komt een einde. Veel mensen maken zich zorgen over de huidige stand van zaken in onze wereld en de toekomst. Er is ook grote verbazing over wat er allemaal gebeurt, wat veel herinneringen aan andere tijden, woede en angst kan oproepen. Allemaal heel begrijpelijk, en toch….

Lees meer…

Nieuw Begin
28 oktober 2021
De komende tijd zullen veel mensen een nieuw begin starten of zijn deze al gestart. En jij? In dit blog zal ik ook praktische handvatten geven.
Al maanden hebben we ons kunnen voorbereiden op dit nieuwe begin. We zitten immers al maandenlang in een gekte en wereldwijd machtsvertoon.

Lees meer…

Innerlijk Meesterschap
10 oktober 2021
Het pad naar innerlijk meesterschap kan iedereen bewandelen; het vraagt wel om moed en doorzettingsvermogen en bovenal, je bewust worden van jezelf!

Lees meer…

Maak van jezelf geen slachtoffer
3 september 2021
Wanneer doe je dat dan; in je slachtofferschap zitten? Wat houdt dit in? En hoe kom ik eruit?
“Embrace change – Love results;
Omarm verandering – Liefde geeft resultaat”.

Lees meer…

De emotionele erfenis
4 augustus 2021
Denk je wel eens; mijn relatie met mijn partner lijkt op die van mijn ouders – ik trek telkens dezelfde pijnlijke situaties aan – mijn leven lijkt op die van mijn vader of moeder? Dan kan het heel goed zijn dat de geschiedenis zich herhaalt! Een soortgelijke geschiedenis als die van jouw ouders en of voorouders. Jij kunt dit een halt toeroepen!

Lees meer…

Zelfhelend vermogen – Deel 2
9 juli 2021
Je maag doet zeer – Hier is geen medische verklaring voor – Herken je dit? Het kan zomaar zijn dat je je moeilijk kunt uiten over iets, of niet weet hoe je iets kunt oplossen en datgene als een steen op je maag ligt. Het gevolg is een pijnlijke maag.
Lees meer…

Zelfhelend vermogen – Deel 1
11 juni 2021
Deel 1: Wat is het zelfhelend vermogen en hoe activeer je dit? Wist je dat (innerlijke) genezing begint met bewustwording? Daar gaat deze blog over. Dit is deel 1 van 2 delen. In beide delen geef ik ook tips!/gast
Lees meer…

Op zoek naar jezelf
28 mei 2021
Op zoek naar jezelf, is hetzelfde als naar binnen keren en je weer verbinden met je ziel, jouw hogere zelf, jouw Zijn of welk woord je ook wilt verbinden aan jouw kern! Wanneer je verbonden bent met jezelf, sta je op eigen benen, maak jij jouw eigen keuzes en neem je daarin verantwoordelijkheid, neem je jouw eigen plek in. In hoeverre ben jij verbonden met jezelf?
Lees meer…