Mijn blogs womagazine.nl

Vanaf 28/5/21 ben ik (gast)blogger van Womagazine.nl 🙂
Een online magazine met een sterke focus op Health & Lifestyle en
onderwerpen als:
Mind – Educatie – Beauty & Lifestyle – Food & Drinks – Boeken.

Je kunt al mijn blogs bekijken via onderstaande links:

Maak van jezelf geen slachtoffer

30 augustus 2021

Wanneer doe je dat dan; in je slachtofferschap zitten? Wat houdt dit in? En hoe kom ik eruit?
“Embrace change – Love results;
Omarm verandering – Liefde geeft resultaat”.

Lees meer…

De emotionele erfenis

4 augustus 2021

Denk je wel eens; mijn relatie met mijn partner lijkt op die van mijn ouders – ik trek telkens dezelfde pijnlijke situaties aan – mijn leven lijkt op die van mijn vader of moeder? Dan kan het heel goed zijn dat de geschiedenis zich herhaalt! Een soortgelijke geschiedenis als die van jouw ouders en of voorouders. Jij kunt dit een halt toeroepen!

Lees meer…

Zelfhelend vermogen – Deel 2

9 juli 2021
Je maag doet zeer – Hier is geen medische verklaring voor – Herken je dit? Het kan zomaar zijn dat je je moeilijk kunt uiten over iets, of niet weet hoe je iets kunt oplossen en datgene als een steen op je maag ligt. Het gevolg is een pijnlijke maag.
Lees meer…

Zelfhelend vermogen – Deel 1

11 juni 2021
Deel 1: Wat is het zelfhelend vermogen en hoe activeer je dit? Wist je dat (innerlijke) genezing begint met bewustwording? Daar gaat deze blog over. Dit is deel 1 van 2 delen. In beide delen geef ik ook tips!/gast
Lees meer…

Op zoek naar jezelf

28 mei 2021
Op zoek naar jezelf, is hetzelfde als naar binnen keren en je weer verbinden met je ziel, jouw hogere zelf, jouw Zijn of welk woord je ook wilt verbinden aan jouw kern! Wanneer je verbonden bent met jezelf, sta je op eigen benen, maak jij jouw eigen keuzes en neem je daarin verantwoordelijkheid, neem je jouw eigen plek in. In hoeverre ben jij verbonden met jezelf?
Lees meer…