Extra themabijeenkomsten

Opvoeden van je kinderen – word een bewuste ouder Hoe word je een bewuste ouder – een liefdevolle ouder? Wat betekent dit?Dit is de rode draad van deze themabijeenkomst. Goed zorgen voor de ander – opvoeden – begint bij goed zorgen voor jezelf. Van jezelf…


Opvoeden van je kinderen – word een bewuste ouder

Hoe word je een bewuste ouder – een liefdevolle ouder? Wat betekent dit?
Dit is de rode draad van deze themabijeenkomst.

Goed zorgen voor de ander – opvoeden – begint bij goed zorgen voor jezelf. Van jezelf houden en liefdevol aanwezig zijn bij jezelf. Dit is mogelijk wanneer je je bewust bent van al jouw patronen, jouw positieve én negatieve kanten en jouw (geërfde) pijnen zoveel mogelijk hebt verwerkt.

Doe je dit niet en begin je aan kinderen, dan geef je al jouw onverwerkte (geërfde) pijnen door aan jouw kinderen middels de conceptie. Je kunt (jouw pijnen) daarnaast ook gaan projecteren op jouw kind en is labellen niet ondenkbaar.

Je ziet wat een verantwoordelijkheid je eigenlijk draagt. Veel mensen beginnen aan kinderen zonder zich bewust te zijn van hun eigen gedragingen, denkpatronen en pijnen en vragen zich af waarom de geschiedenis zich herhaalt!

Ook als je al een ouder bent, kun je deelnemen. Alles wat er in jou nog geheeld wordt, of waar jij je bewust van gaat worden, werkt ook (energetisch) door in jouw kinderen. Hoe mooi is dat!

Een boeiende en interactieve lezing.

Een aanrader is om ook mijn innerlijk kind en deelpersonen themabijeenkomsten te volgen, of mijn lezing over de emotionele erfenis. Je kunt ook alleen deze lezing volgen en zelf aan de slag gaan.

Wanneer: Donderdag 9 februari 2023 van 18.30 tot 20.30u
Aanmelden: Voor 26 januari 2023! Per mail: vrouwenpowercirkel@gmail.com
Prijs: € 9 p.p. (per Tikkie of via bankoverschrijving)
Wie: Voor vrouwen die aan kinderen willen beginnen of al een ouder zijn
Aantal: Minimaal en maximaal 10 vrouwen

Zelf ben ik moeder van 4 kinderen; allen totaal verschillend en krachtig op hun eigen manier en in hun eigen-waarden! Zij zijn mijn beste leermeesters..

Wat heb je nodig:

  • Pen en papier
  • Jouw antwoorden op mijn 3 vragen die ik jou vooraf per mail heb toegestuurd
  • Een rustige ruimte waar je de online bijeenkomsten kunt volgen. Dus geen luide muziek of andere personen. Dit is echt jóuw moment!


****


Reikimasters – gezamenlijk licht sturen naar de wereld/aarde (gratis)

Met alle aangemelde Reikimasters gaan we licht sturen naar de wereld/aarde. Ieder op haar eigen manier. De kracht van licht sturen is wellicht bekend bij elke aanwezige.
De wereld en aarde ondergaan een enorme transformatie, zijn zeer gevoelig en staan nu (meer) open voor alle hogere energieën en trillingen. Er is letterlijk ruimte gemaakt…Hier kunnen wij op onze bescheiden manier aan bijdragen. Hierdoor zal er meer Licht komen in de wereld, omdat de heling in gang is of wordt gezet en dit op vele manieren wordt ondersteund.

Met een groep Reiki sturen heeft een nóg grotere uitwerking dan wanneer je dit alleen doet, al zijn alle vormen heilzaam!

Voor een Reikimaster is dit niet onbekend. Ik wil graag in contactkomen met jou, om gezamenlijk licht te sturen. Hier kijk ik zó naar uit. Doe je mee?

We gaan vooraf eerst online afstemmen met elkaar na een kort voorstel-rondje. Daarna gaan we op onze eigen manier licht sturen naar de wereld / aarde. Daarna komen we weer even online samen om onze ervaringen te delen. Dit hoeft niet.

Wanneer: Zondag 1 januari 2023 van 14.00 tot 15.30u
Aanmelden: Voor 18 december 2022! Per mail: vrouwenpowercirkel@gmail.com
Prijs: Gratis!
Wie: Reikimasters
Aantal: Onbeperkt