* Training Persoonlijk Leiderschap

VOOR HET BEDRIJFSLEVEN

Deze persoon zegt YES tegen het leven. Dat kun jij ook. Doe je mee?

“Als een gebied in je leven niet goed is,
dient één van je overtuigingen
op dat gebied veranderd te worden”
(Sanaya Roman)

(Her)Ontdek jouw persoonlijk leiderschap;
WIE BEN IK – WAT WIL IK – WAT KAN IK?

Voor wie

Om goed leiding te kunnen geven aan anderen, is het belangrijk dat je eerst leiding kunt geven aan jezelf. Of wanneer je jouw hoogste doelen wenst te bereiken, is het belangrijk dat je eerst jezelf goed leert kennen!

Deze training is daarom geschikt voor iedereen die het beste uit zichzelf wilt halen!
Voor zowel managers, leiders, zzp’ers, hulpverleners, als ook voor de individu, die zich op de werkvloer en in hun privéleven willen versterken van binnen naar buiten.

Inhoud

Met je groepsgenoten van de Training Persoonlijk Leiderschap, ga je een diepgaand en intensief traject in. Je leert werken met jouw onderbewuste door geleide meditaties, visualisaties en tekeningen.
In al mijn trainingen/trajecten maak ik in de basis gebruik van 3 succesvol gebleken methodieken, t.w.

Deelpersonen – Innerlijk Kind – Tekeninganalyse

Daarnaast ga je aan de slag met jouw eigen antwoorden, die jouw tools worden om voor de rest van je je leven gebruikt te kunnen worden!

Uniek

Deze training onderscheidt zich van andere trainingen door de diepgang en dat je jezelf leert te helpen voor de rest van je leven. Je gaat aan de slag met jouw beperkte overtuigingen. Ook werk je veel met de kracht van het onderbewuste; daar waar alle antwoorden op en oorzaken van mogelijke problemen zich bevinden en jouw grootste potentieel!

Missie

Mijn missie is mensen helpen zichzelf te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Duur

6  Doordeweekse dagen van 9.00 – 17.00 uur. Om de ongeveer 4 weken vindt een trainingsdag plaats. M.u.v. een vakantieperiode.
Daarnaast krijg je na elke trainingsdag thuisopdrachten mee!

Waar

Op diverse locaties, maar altijd in een warme ambiance!

Prijs inclusief 

De kosten voor de training bedragen € 1999 (BTW-vrij)
en is incl. koffie/thee, werkboek, mijn (zelfhulp)boek ‘Alles begint met DE EMOTIONELE ERFENIS van je (voor)ouders’, intakegesprek, mogelijkheid tot individuele e-mail ondersteuning 2 keer p/m en cursuscertificaat bij afronding.

  • Neem gerust contact op wanneer de prijs niet haalbaar is. We komen er samen wel uit. 

Terugkomdag

Ongeveer 3 maanden na de training vindt er een terugkomdag plaats op locatie. We gaan dan o.a. kijken wat er terecht is gekomen van jouw plannen en doelen. Het wordt als fijn en positief ervaren om dit te kunnen delen met je groepsgenoten. Voorafgaand ontvang je een uitnodiging waarin je ook kenbaar kunt maken welke onderwerpen voor jou belangrijk zijn om te bespreken. Deze terugkomdag kost extra.

  • Deze training kan ook in het Engels worden gegeven! Vraag mij gerust om meer informatie.