Prachtig & aanmoedigend artikel met Oud & Nieuw – Boodschap: Uit eeuwenoude mist zal Goddelijke Essentie tevoorschijn komen ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Lieve ontwakenden,

Op de drempel van Oud naar Nieuw zitten we nog midden in een turbulente overgangstijd. De turbulentie komt voort uit het oude in onszelf waarin bewustzijn en onvoorwaardelijke Liefde ontbreken.

❥ Wat we nog niet in onszelf, in anderen en in de wereld kunnen liefhebben wil doorzien en begrepen worden.

Daarna kunnen we het omarmen, met een grootse Liefdeskracht die voortkomt uit het veld van Compassie van de Goddelijke Moeder.

Lees verder

WONDERBAARLIJKE HELING

‘Is voor iedereen mogelijk – ook nog in de voorgaande generaties –
met voorbeelden & tips’

Bron tekening, zie onderaan het artikel

Een wonderbaarlijke heling is voor iedereen natuurlijk anders. Voor de één kan dit het helen van een (ongeneeslijke) ziekte zijn, voor de ander een trauma, voor weer een ander een weder-zien met een dierbare na langdurige afwezigheid etc. Eigenlijk is elke vorm van heling wonderlijk en bijzonder, groot of klein! Waar het mij in dít artikel om gaat, is dat je je bewust wordt dat geen enkele heling onmogelijk is. Vandaar dat ik het wonderbaarlijke heling noem. 

Lees verder

ER ZIJN ALTIJD LICHTPUNTJES!!

Over o.a. voorouderlijk trauma wat kan doorwerken in het heden – tips om deze crisistijden door te komen

Overal Lichtpuntjes….

Er zijn altijd lichtpuntjes, ondanks je omstandigheden of die in de wereld. En juist deze lichtpuntjes kunnen jou op de been houden en helpen innerlijk te groeien, wanneer je ze ziet en voelt. Niet alleen jou, maar ook degene in jouw omgeving en zelfs jouw (overleden) familie!

Maar je moet ze wel kúnnen zien, deze lichtpuntjes. Soms kan dat moeilijk zijn, door een vertroebelende blik op dingen doordat pijn of jouw beperkende gedachten dit tegenhouden. Of doordat wij momenteel in de wereld van de ene in de andere crisis belanden en jou dit sterk beïnvloedt.

Lees verder

VAN JE HOOFD NAAR JE HART; hoe doe je dat

(Inclusief gratis visualisatie)

Jouw hart is het centrum van je gevoelens

Een krachtige manier om je hart te voelen, is door naar je gevoel te luisteren. De taal van het hart is gevoelens! Je luistert dus niet naar je hoofd, maar naar datgene wat je voelt.

Jouw hart wil altijd gehoord worden. Het hart kent jouw levensweg. In jouw hart huist ook je ziel. Wanneer je niet (voldoende) naar je hart luistert, zul je signalen krijgen van jouw ziel, maar ook van jouw beschermengelen en gidsen. Dit kunnen bijvoorbeeld overleden dierbaren zijn.  Zij zijn continue daar om jou te begeleiden, maar ook om jou te waarschuwen wanneer je van jouw pad afwijkt. 

Lees verder

Graag delen

Meer van Laila Mol / cafe Weltschermz

Jan Tuijp van BZN biedt de ‘wappies’ zijn excuses aan: “Ik schaam me diep!”

Jan Tuijp, de voormalig bassist en componist van de succesvolle Volendamse muziekgroep BZN, heeft via een zeer uitgebreide blog zijn excuses aangeboden aan de ‘wappies’ en ‘complotdenkers’. Hij schrijft: “Ik wil nu echter mijn excuses aanbieden aan al die -naar nu blijkt- wakkere mensen die ik voor gek heb verklaard toen ze mij 1 jaar geleden vertelden dat onderstaande zaken binnenkort werkelijkheid zouden worden, ik schaam me diep!!!”.

In deze blog legt Tuijp aan de hand van een uitgebreide onderbouwing uit wat hij precies bedoelt met de ‘onderstaande zaken’, waarbij de nodige links en grafieken niet achterwege worden gelaten.

“Wij [red. Tuijp en zijn vrouw] hebben sterke twijfel over de oorzaak van de maatschappelijke chaos en vooral ernstig verstoorde intermenselijke relaties in ons land, en in vele landen om ons heen”, zo opent Tuijp zijn betoog, om hier vervolgens een vraag aan de verbinden: “Heeft die nog wel te maken met volksgezondheid, vragen wij ons af?”

Lees verder

Ascentie verschijnselen: lijst van positieve verschijnselen

Er staan veel van dit soort lijstjes op allerlei websites. Vaak wordt er ook gesproken van ascentie symptomen, wat meteen een negatieve lading kan geven aan het woord ascentie.
 
Ik heb het zelf liever over ascentie verschijnselen. Maar dit zijn dan ook vaak lijstjes met alles en nog wat, waar je last van kan hebben in negatieve zin.
 
De negatieve ascentie verschijnselen of symptomen bestaan zeker. Maar soms lijkt het wel of je dit dan allemaal over je heen krijgt. Dit is zeker niet zo.
 
Dit artikel gaat over de positieve ascentie verschijnselen. Wat kan het je allemaal brengen? Op welke vlakken ga je vooruit?

Lees verder

Ik heb een droom / I have a dream

I have a dream – Martin Luther King 1963

Iedereen kent wel de beroemde uitspraak van Martin Luther King uit 1963, waarin hij voornamelijk pleit voor gelijkheid onder de mensen, ongeacht kleur en afkomst. Hij droomde over een oase van vrijheid en gerechtigheid. Hij inspireerde wereldwijd de mensen met zijn woorden. Ook mij heeft hij geraakt in mijn hart met zijn woorden en ook de vele uitspraken van Nelson Mandela leven in mij en probeer ik uit te dragen zoveel ik kan.

Zo heb ik ook een droom, sinds 2003: een project leiden waar mensen begeleid worden en mensen uit allerlei culturen samenkomen om hun talenten te delen & bundelen. Deze droom is uit een visioen wat ik kreeg in maart 2003 n.a.v. een visualisatie “Waar ben je over 5 jaar”. Ik zag mijzelf voor mijn geestesoog met een man en gekleurde kinderen, een ziekenhuisje, schooltje, (het raakt me nu weer!), dieren en mijn Reiki-tafel. Ik wist alleen dat het ergens in Afrika zou zijn. Precies 5 jaar later was ik in Zuid-Afrika, in maart 2008, en begon ik als vrijwilliger in een AIDS-ziekenhuis. Ik kwam ik in aanraking met alles wat ik destijds in het visioen had gezien! Vanaf hier begon mijn verdere diepgaande ontwikkeling en leerde ik te vertrouwen op mijn sterk verfijnde intuïtie en visioenen die ik ontving.

Lees verder

Hoe overleef je als hoogsensitief mens in een niet-sensitieve wereld

Veel mensen die van nature hoog sensitief zijn, heldervoelend, helderziend, helderhorend en telepathisch zijn, incarneren in gezinnen waarin hun sensitiviteit niet begrepen wordt.

De reden hiervoor is, dat veel oude zielen om hun laatste oude thema’s uit te werken, juist in voor hen ‘moeilijke gezinnen’ kiezen. 

In die gezinnen kunnen ze door het ontbreken van steun, begrip, bevestiging juist hun oude pijnstukken aangaan en leren op zichzelf te vertrouwen.

Lees verder

“BEVRIJDING”

“Bevrijding”; door mij geschilderd 21-3-21

Bevrijdingsdag 5 mei – komt er weer aan.
Een dag voor velen om nooit te vergeten – om in ere te houden – zeker nu in deze crisistijd!

Voor mijn ouders en mij heeft bevrijding een andere betekenis. Helaas hebben mijn ouders nooit bevrijding gekend, de pijnen zaten/zitten te diep en goede hulp was er niet. Zelf ken ik bevrijding van mijn emotionele erfenis, te maken met o.a. het vreselijke oorlogsverleden van mijn (groot)ouders…

Toen ik terugkwam uit Zuid-Afrika, waar ik een tijd had gewoond en gewerkt met de lokale bevolking, moest ik weer helemaal opnieuw beginnen; huis vinden – inkomsten creëren – PT baan zoeken & praktijk opnieuw opstarten.
Ik was bijna 54 jaar! Zeker niet makkelijk en al helemaal niet op deze leeftijd, maar ik pakte mijn verantwoordelijkheden op. Inmiddels had ik m.i. voldoende levenservaringen opgebouwd en voelde dat het eerst de tijd was om mijn boek te schrijven. Het schrijven van dit autobiografische boek “Alles begint met DE EMOTIONELE ERFENIS van onze (voor)ouders, heeft het laatste stukje bevrijding in mijzelf opgeleverd. Dit, aangezien de (onverklaarbare) donkere wolk die jarenlang boven mijn hoofd hing, mede ten gevolge van mijn emotionele erfenis, nu is ‘verdwenen’. Hier bedoel ik mee dat ik van mijn open wonden littekens heb gemaakt en ik ze niet meer de overhand laat krijgen in mijn leven. In het kort is een emotionele erfenis, wat je naast fysieke kenmerken, erft van jouw (voor)ouders, zoals hun onverwerkte trauma ‘s en pijnen, die van generatie op generatie kan worden doorgegeven

Lees verder